Staffanstorps Centrum söker en kundtjänstmedarbetare med el-erfarenhet.

Vi söker dig som är serviceinriktad och som trivs med kontakt med kunder i en varierad arbetsmiljö. Som person är du social, positiv och nyfiken på att lära dig nya arbetssätt. Du är effektiv och strukturerad och van vid att arbeta i ett högt tempo.

Som kundtjänstmedarbetare kommer du att ingå i ett team på fyra personer som tillsammans bildar bolagets kundtjänst. I rollen kommer dina främsta arbetsuppgifter att vara att besvara kundernas frågor, hantera diverse administrativa uppgifter som flyttningar, mätarställningar, nyanslutningar avseende el samt ansvara för debitering av elnätskostnader. I arbetsuppgifterna ingår även viss löpande bokföring.

Du har en avslutad gymnasial utbildning, erfarenhet av kundtjänst gärna från el-branschen, god datorvana och du uttrycker dig mycket väl i tal och skrift.

För mer information kontakta ekonomichef Kristina Johansson på 046-280 43 07. Skicka in ditt CV och personliga brev till kristina.johansson@staffanstorpscentrum.se eller till Staffanstorps Centrum AB, Att. Kristina Johansson, Box 137, 245 22 Staffanstorp.

Sista ansökningsdag är 9 november 2016.